Anamaria Prodan a fost ameninţată cu moartea de fanii lui „U”!

Conflictul dintre Anamaria Prodan şi fanii Universităţii este departe de a se fi încheiat. Relaţia dintre suporteri şi managerul general al clubului devine tot mai tensionată pe zi ce trece. Oficialul clubului clujean a dezvăluit că a primit ameninţări cu moartea din partea fanilor, însă a ţinut să le transmită un mesaj acestora: „Decât să vă las vouă clubul, mai bine îl mut din oraş!”.

Anamaria Prodan nu are viaţă uşoară la „U” Cluj. Soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, e contestată la tot pasul de fanii „şepcilor”, care încearcă prin orice mijloace să o îndepărteze de la club. „Sunt atât de prostovani că îmi trimit mesaje de ameninţare cu moartea de pe telefonul lor. Chiar dacă e o cartelă tot poţi să-ţi dai seama. De-asta spun că ăştia sunt o mână de oameni, cărora nu ai ce să le ceri. Nu ştiu ce înseamnă dragostea faţă de echipă. Eu am zis…ei sunt nişte oameni abuzaţi, nişte oameni mici”, a atacat Anamaria Prodan.

Nu se lasă intimidată

Tertipurile suporterilor nu o sperie pe „şefa” Universităţii şi anunţă că nu va lăsa niciodată clubul pe mâna fanilor. „Eu echipa n-o s-o las în mâinile lor niciodată! Chiar dacă în minţile lor mici se gândesc că o să cedez şi o să pună ei mâna pe echipă. Da? Dacă nu-şi doresc să aibă echipa asta în Cluj o să-şi dorească un alt primar sau altcineva şi o să plec cu echipa asta”, a susţinut Prodan.

Singurul care a scăpat de criticile managerului Universităţii e Mircea Cenan, cunoscut sub pseudonimul „RJ”. „Eu spun în continuare că cel mai important membru al acestei galerii a fost Mircea Cenan. Au reuşit la un moment dat să-mi spună că este golan, că nu merită… Nu, este singurul om căruia îi pasă într-adevăr de această echipă. El chiar suferă pentru această echipă, iubeşte acest club cu adevărat, ceea ce alţii nu o fac. Suporterii ar trebui să fie lângă echipă, să-i susţină pe jucători la bine şi la greu, nu să fie preocupaţi să mă înjure pe mine. Nu-mi pasă că sunt înjurată la tot pasul, aceste lucruri mă ambiţionează şi mai mult. Nu mi-e teamă de niciun suporter. Îi respect pe cei care merită respectaţi”, a mărturisit Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.