Magistratul karatist din CSM, cu venituri de 9735 lei lunar, are apartament ANL de la Primăria lui Boc

Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a făcut publică hotărârea privind prelungirea termenului de locaţiune a blocurilor A.N.L. Nu mare ne-a fost mirarea când am descoperit un nume extrem de controversat la ora actuală, Danileţ Vasilică Cristi. Numele acesta corespunde cu cel al judecătorului karatist al Consiliului Superior al Magistraturii, ce îl avertiza ieri pe Victor Ponta că are centura neagră şi nu se teme de acesta.  

Cu toţii ştim că blocurile A.N.L. se adresează în mod special tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 ani, ale căror venituri nu le permit să-şi cumpere un apartament sau să-şi închirieze o locuinţă la preţul pieţei. După ce la începutul anului 2011 a fost acuzat de un fals în declaraţia de avere, printr-o sesizare făcută de către Lumeajustitiei.ro, se pare că, judecătorul karatist, în ciuda unui venit lunar de 9735 lei, conform declaraţiei de avere din 21.01.2011, ar putea ocupa spaţiul de drept al unor persoane cu venituri mult mai mici ce nu îşi pot permite să plătească o chirie la preţul actual al pieţei clujene. Aceasta în contextul în care chiriile pentru apartamentele din blocurile A.N.L. nu depăşesc valoare de 580 lei/lună. Aparent, centura neagră şi protecţia Monicăi Macovei ar putea să îi facă ceva mai multe favoruri magistratului Danileţ decât ne puteam noi imagina. Altfel, nu ne putem da seama cum de acesta beneficiază de spaţiu A.N.L. din anul 2003, conform Hotărârii nr. 298/2011, privind prelungirea termenului de locaţiune a contractelor având ca obiect locuinţe construite de către A.N.L., situate în municipiul Cluj-Napoca, având un venit lunar de aproape 10.000 lei.

Ar fi de-a dreptul inadmisibil ca un judecător al CSM ce face diverse declaraţii şi ameninţări pe blogul său personal, apelând la legislaţia română, să încalce, chiar el, legea. Dar, probabil, centura neagră nu îl salvează doar de Prim-Ministrul, Victor Ponta. „Da, am centura neagră la karate din 1997, nu ştiu dacă Ponta are aşa ceva. Şi mai am ceva: o fiică ce este multiplă campioană naţională şi europeană la karate, mă poate apăra şi ea.”, afirmă acesta într-un interviu pentru publicaţia kmkz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.