Andone: „Am greşit nepermis, trebuia să închidem jocul la 1-0”

Fălcosului nu i-a căzut deloc bine semieşecul de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, scor 2-2, şi recunoaşte că echipa sa a evoluat neconvingător în faţa moldovenilor, dar spune că datele problemei vor sta altfel în partida cu elveţienii de la Basel, din play-off-ul ligii campionilor.

Campioana României a înregistrat a treia remiză în acest sezon, din cinci meciuri, iar tehnicianul echipei nu are deloc motive de bucurie.

„Este surprinzător acest rezultat,  dar ştiam că va fi un meci greu. Din păcate, am cedat iniţiativa şi am făcut nişte greşeli nepermise. În prima repriză am avut iniţiativa şi jucătorii se simţeau învinvingători. Trebuia să închidem jocul la 1-0 şi s-ar fi terminat altfel”, a declarat Andone.

Acesta a admis că CFR s-a crezut învingătoare prematur.

„Totuşi au fost câteva momente de relaxare de neînţeles din toate punctele de vedere. Făcusem un meci bun până atunci, până la primul lor corner. Iaşiul e o echipă care se agaţă şi profită de orice şansă, iar azi le-a ieşit. Oricum, meciul cu Basel va fi cu totul alteceva”, a încheiat antrenorul care a adus al treilea titlu în Gruia.

CFR Cluj şi CSMS Iaşi au terminat la egalitate, scor 2-2, partida ce contează pentru etapa a V-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.