Mureşan: „Puteam pierde cu Iaşiul, dar nici remiza nu ne mulţumeşte”

Iuliu Mureşan nu-şi poate ascunde dezamăgirea după ce CFR Cluj s-a chinuit cu modesta formaţie CSMS Iaşi pe teren propriu, admiţând că echipa sa putea chiar pierde meciul. Acesta nu s-a ferit să critice jocul din repriza secundă al elevilor lui Andone. Oficialul clujean a păstrat totuşi o doză de optimism înaintea primei manşe cu elveţienii de la FC Basel, din play-off-ul ligii campionilor.

„Chiar nu ne aşteaptam la acest rezultat. Trebuie să vorbim cu Ando şi să corectăm greşelile apărute pentru că se mai poate. În prima parte a meciului Iaşiul nu au contat, dar după pauză au revenit mai determinaţi”

Acesta a explicat şi cum s-a ajuns la acest rezultat surprinzător.

„După pauză nu am mai avut posesie şi i-am lăsat pe ei să joace. Plus că au fost două greşeli mari în apărare într-un interval de numai trei minute. Chiar puteam să şi pierdem meciul! Sigur că echipa a avut reacţie şi am egalat imediat, dar rezultatul final nu ne mulţumeşte.
Am ajuns să mă tem de meciurile cu echipele mici, ne relaxăm prea mult şi nu-i bine. Sunt pozitiv însă şi acum îmi spun că vom câştiga campionatul cu acest punct”, a mai spus Mureşan.

Preşedintele formaţiei din Gruia trage un semnal de alarmă înaintea partidei de marţi cu FC Basel.

„În Champions League este cu totul alt nivel şi orice neatenţie te poate costa calificarea. Va trebui să fim mult mai concentraţi şi e foarte important să nu primim gol în Elveţia. Plus că e important să înscriem, eu cred că vom şi marca. Sper ca Andone să găsească formula cea mai bună de echipă, să ne concentrăm mult mai bine, iar dacă facem asta sunt foarte încrezător că ne vom califica în grupele Ligii”, a punctat Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.