Andone: „Balaj a spus că dacă vorbeam frumos ne dădea şi nouă penalty”

Antrenorul care a adus al treilea titlu în Gruia, Ioan Andone, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia centralului Cristian Balaj în meciul pe care CFR l-a disputat la Târgu Jiu cu revelaţia acestui sezon, Pandurii, scor 1-2 şi îi aduce acuzaţii grave după ce le-a refuzat două lovituri clare de la 11 metri, acordând în schimb un penalty gratuit pentru gazde.

Dezamăgit de înfrângerea suferită, „Fălcosul” l-a scos ţap ispăşitor pe arbitrul Cristi Balaj, prin maniera sa de arbitraj.

„Balaj mi-a spus după meci: <>. Nu mi-a venit să cred. Am martori, a fost acolo şi Răzvan Zamfir, au mai fost şi câţiva jucători. E incredibil. Am întâlnit cea mai bună echipă a campionatului, dar am pierdut nemeritat. Un mare merit pentru eşecul nostru îl are şi arbitrul Balaj. Să se ia de mână cu Teo Crăciunescu şi să ne lase, să se facă şef la AJF la Baia Mare. Noi am avut două penalty-uri neacordate, am pierdut o şansă de a ne apropia de lider, dar se întâmplă multe lucruri în campionatul nostru. Dacă primeam penalty în minutul 89, plecam cu un punct, dar nu a vrut să dea 11 metri pentru noi”, a declarat Andone la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.