Boc a obţinut locul 49 la Crosul Companiilor!

Emil Boc şi-a tras pantalonii scurţi şi tricoul pe el, şi-a încălţat adidaşii şi s-a îndreptat hotărât spre Piaţa Unirii pentru a participa la Crosul Companiilor ce a avut loc ieri. Edilul a alergat, alături de ceilalţi participanţi, cinci kilometri în aproape 27 minute, reuşind să se claseze pe locul 49.

„Am încercat sa fac joi seara puţină alergare, dar am făcut febră musculară până acum, atât am reusit. Sper să nu mă afecteze la cros. M-am încălzit şi am dat afară o parte din energia pe care o aveam. Este pentru prima dată când particip la cros”, a declarat primarul clujean după ce s-a încălzit alături de ceilalţi 550 de participanţi.

Cu toate că după estimările sale ar fi trebuit să parcurgă cei cinci kilometri în aproximativ 35 minute, Emil Boc a reuşit să încheie traseul pe locul 49, în 26 minute şi 42 de secunde.

„Eu mă bucur în primul rând că am terminat cursa şi în al doilea rând că am scos un timp sub 28 de minute. Îi îndemn pe toţi clujenii să facă mişcare”, a afirmat, încântat şi mulţumit de sine, Emil Boc la finalizarea cursei.

Crosul Companiilor reprezintă o competiţie sportivă, dar în acelaşi timp, şi un eveniment social dedicat tuturor angajaţilor clujeni. Startul ediţiei a doua a evenimentului  ieri, la ora 10, traseul pornind din Sudul Pieţei Unirii, pe direcţia Str. Eroilor, Str. Baba Novac, Str. Iuliu Maniu, Estul Pieţei Unirii, parcarea din Piaţa Unirii, Club Diesel, Str. Napoca, terminându-se tot în Piaţa Unirii. Traseul a fost parcurs de trei ori, iar distanţa totală a măsurat circa 5 km. Toţi participanţii la cros, ce au încheiat traseul, au primit câte o medalie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.