Andra Mandache, primul transfer al echipei de baschet feminin a Universității Cluj

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj, pregătită de Dragan Petricevic, a perfectat primul transfer înaintea noului sezon competițional. Este vorba de experimentata baschetbalistă Andra Simina Mandache, care vine din campionatul italian, acolo unde a evoluat ultima dată pentru formația Geas S.S. Giovanni.

andra simina mandache

Originară din Arad, jucătoarea în vârstă de 35 ani măsoară 185 cm și aduce Universității Cluj un plus de experiență pentr viitorul sezon. Acesta este sora baschetbalistului Andrei Mandache de la CSM Oradea, trecut și el pe la „U” BT Cluj.

„Andra este o jucatoare foarte serioasă, fără aere, determinată meci de meci să câștige. Suntem onorați că ne va fi alături în acest sezon în care U Cluj se străduie să lupte pentru oricare din primele 3 locuri fruntașe din campionat.

Împreună cu Dragan Petricevic și sponsorii noștri, 43 la numar, vrem să facem un proiect serios, bazat pe o construcție solidă.

Andra Mandache este prima dovada ca ne tinem de cuvant in acest proiect. Vreau sa stie intreaga Romanie ca noi cautam doar jucatoare serioase, care nu se feresc de munca, sportive care nu altereaza vestiarul si care inteleg ca trebuie sa dea totul pe teren. A trecut vremea naivitatilor pentru mine, nu vreau sa creada cumva cineva ca U Cluj e o vaca de muls bani sau ca mai toleram pe viitor orice fel de sincope cauzate de superficialitate”, a declarat Liviu Alexa, directorul exectiv al echipei.

Secția de baschet feminin a Universității Cluj are un buget pentru noul sezon de aproximativ 250.000 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.