Andrei Leonte, câştigătorul X Factor, a lansat a 3-a piesă – „Te iubesc cât 2”

În doar 24 de ore de la lansare, ultimul single marca Andrei Leonte, „Te iubesc cât 2”, a strâns aproximativ 70.000 de vizualizări şi a făcut rapid înconjurul internetului.

Piesa este prima realizată în colaborare cu casa de discuri Roton şi a treia de când a câştigat show-ul X Factor România, difuzat de Antena 1.

„Este doar prima zi, dar este un început extraordinar, clar peste aşteptările noastre.  Le mulţumesc din suflet celor care sunt alături de mine. Fără ei n-aş avea, la propriu, cui să cânt. Sper că fiecare dintre ei să o asculte măcar cat 2 „, a declarat Andrei.

„Te iubesc cat 2” spune povestea unei relaţii perfecte în care fata merită să fie iubită de două ori mai mult. Melodia este compusă de Deepside Deejayz, iar versurile îi aparţin lui Andrei. Piesa este, ca de obicei, plină de emoţie, dar are un beat antrenant şi un refren care-ţi rămâne în minte chiar de la prima ascultare.

Pe 23 septembrie, Antena 1 lansează de-al doilea sezon X Factor, pe scena căruia vor urca alţi concurenţi gata să convingă că au voce, prezenţă scenică, charisma, că pot face show şi se ridică la nivelul premiului în valoare de 200.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.