Angajări pe 6 luni la Spitalul Militar de Urgenţă Cluj-Napoca

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca a lansat un anunț că în această perioadă va face angajări pe durată limitată, în contextul pandemiei de coronavirus.

Unitatea spitalicească va organiza o selecție de dosare pentru încadrarea pe perioadă determinată de 6 luni pe anumite posturi vacante de execuție, cu normă întreagă, pentru personal civil contractual.

Posturile pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

Medic specialist, medic primar în specialitatea boli infecţioase = 1 post;

Farmacist specialist, farmacist primar = 1 post.

Principalele cerinţe ale posturilor sunt următoarele: acordarea asistenţei medicale şi a îngrijirilor de sănătate pacienţilor internaţi în spital şi aplicarea procedurilor operaţionale şi a normelor interne specifice unităţilor sanitare din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale;

Detalii privind documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de angajare, data limită până la care se pot depune dosarele, condiţiile generale și specifice prevăzute în fişa postului și rezultatul selecţiei dosarelor de angajare, se pot obține la numărul de telefon 0264403401, int. 315 sau on-line pe adresa [email protected].

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.