Angajați ai unei carmangerii din Cluj, depistați cu COVID-19

Angajații unei carmangerii din Câmpia Turzii vor fi testați pentru COVID-19, după ce mai multe persoane au fost deja confirmate pozitiv.

Astfel, din informații neoficiale, ar fi vorba despre o persoană care lucrează pe linia de tranșare și de doi șoferi. Primarul Dorin Lojigan a confirmat, parțial, informația și a precizat că doi angajați sunt pozitivi, iar pentru cel de-al treilea se așteaptă rezultatul testului, scrie RefleqtMedia.

„Din câte știu ar fi vorba despre 2 angajați, la al treilea nu i-a ieșit încă testul. Se întâmplă exact ceea ce am prevăzut în urmă cu două luni. Oamenii nu mai respectă măsurile, iar cazurile pozitive apar. Îmi reiterez, așadar, apelul față de cetățeni să respecte măsurile de distanțare fizică, să poarte măști în spațiile publice închise și să se spele cât mai des pe mâini”, a declarat primarul Dorin Lojigan.

Administratorul carmangeriei a venit cu precizări și a spus că toți angajații vor fi testați.

„Niciunul dintre șoferii noștri nu este pozitiv. Sunt, într-adevăr, două angajate, una fiind din focarul de la Luna, iar cealaltă fiind infectată din altă sursă. De asemenea, una dintre angajate este izolată în spital, urmând să primească rezultatul testului. Am făcut dezinfecție completă a carmangeriei și toți angajații vor fi testați pentru Covid-19”, a spus acesta.

Potrivit sursei citate, niciun angajat de pe linia de tranșare nu este infectat, deci pericolul pentru clienți este inexistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.