Fiul unui celebru interlop din Baia Mare s-a spânzurat la 23 de ani în Penitenciarul Gherla

spanzurareUn tânăr deținut în vârstă de 23 de ani din Penitenciarul Gherla a fost găsit duminică, 6 ianuarie, spânzurat cu un cordon textil de grilajul geamului camerei de deținere.

Personalul medical de serviciu al unităţii a aplicat manevre de resuscitare până la soirea ambulanţei care a preluat procedura şi apoi a echipajului SMURD, a cărui medic a constatat decesul la ora 19.45.

Conducerea Penitenciarului Gherla a anunțat familiei persoanei decedate, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, IML Cluj, Poliţia Municipiului Gherla şi Adminsitraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit citynews.ro.

O anchetă internă a fost demarată pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident, dar din primele estimări nu s-a putut stabili cauzele care au stat la baza actului de suicid.

Tânărul era fiul unui cunoscut interlop din Baia Mare. Adrian Pop a fost cunoscut în Baia Mare ca şi Japo Mic, fiind implicat în mai multe scandaluri în lumea interlopă din oraş. Acesta se afla în penitenciarul Gherla în urma unui scandal care a avut loc într-un local din Baia Mare, când l-a înjunghiat pe Bogdan Pătruşel, un alt interlop din zonă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.