Angelique Kerber o învinge pe Simona Halep și Germania conduce cu 2-1 la FED Cup! Monica Niculescu intră în locul lui Begu în meciul cu Petkovic

Cea de-a doua zi a confruntării dintre România și Germania din play-off-ul Grupei Mondiale FED CUP BNP by Paribas a început cu meciul dintre primele rachete ale celor douăreprezentative, Simona Halep (6 WTA) și Angelique Kerber (3 WTA), încheiat cu victoria numărului 3 mondial în două seturi, 2-6 / 3-6.

angelique kerber germania

În urma succesului înregistrat de Kerber, Germania conduce cu scorul de 2-1 și urmează meciul dintre Monica Niculescu (31 WTA) și Andrea Petkovic (30 WTA) în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Căpitanul nejucător Alina Tecșor a făcut o schimbare de ultim moment, introducându-o pe Niculescu în locul Irinei Begu în meciul cu a doua rachetă a Germaniei.

„Mi-a făcut plăcere să joc aici, a fost un public minunat. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu, Simona este o jucătoare bună și mă bucur că am câștigat”, a spus Kerber la finalul jocului.

Simona halep

Simona Halep nu a mai reușit să repete evoluția bună din meciul de sâmbătă, prima zi de Fed Cup la Cluj, când a învins-o pe a doua racheta a Germaniei, Andrea Petkovic, în trei seturi, scor 6-4 / 6-7 (5) / 6-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.