Antrenorul naționalei României de baschet feminin, Dragan Petricevic, își ia adio de la Cluj cu o postare emoționantă și cu un atac dur la adresa directorului CSU Cluj, Ovidiu Vasu!

Unul dintre cei mai iubiți antrenori din istoria sportului clujean, Dragan Petricevic, antrenorul echipei naționale de baschet feminin a României și fost antrenor la „U” Cluj, a scris un mesaj de adio extrem de emoționant pe pagina sa personală de Facebook pentru suporterii Universității Cluj la despărțirea de Cluj-Napoca si de clubul universitar, lansând și un atac dur la adresa directorului Ovidiu Vasu, considerându-l principalul vinovat de lipsa de rezultate și performanțe ale echipelor clujene care evolueaza sub brandul „U”.

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, a decis schimbarea conducerii secției de baschet feminin a Universității Cluj fără consultarea Consiliul de Administrație și fără anunțarea în prealabilă a vechii conduceri de acest lucru.

Noul management al celei mai prolifice secții din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, cu 14 titluri naționale câștigate, va fi asigurat de echipa Napoca Baschet School și îl va avea antrenor pe  Carmin Popa și manager va fi Cristian Chișiu.

„Sa spun ceva despre Ovidiu Vasu? Asta asteapta multa lumea de la mine acum, nu?

Nu merita Clujul ala imens sa fie asociat cu omul asta marunt ca performer.

Nu merita un simbol, de aproape o suta de ani, prezent in inimile intregului Ardeal, sa fie condus de un om care s-a scaldat in mediocritate cand a fost antrenor si caruia niciodata nu i s-a facut pielea de gaina, cand vedea la meciurile lui, sala plina, imbracata in alb-negru din cap pana in picioare, inclusiv inima si sufletul.

Despre asemenea om nu am ce vorbi. Nu l-am respectat niciodata, la fel cum nici el pe mine, doar ca eu am stiut, ca ierarhic este deasupra mea si am respectat acest statut. Pana nu a inceput sa ia din painea jucatoarelor mele si a staffului meu…a fratilor mei. Atunci am spus „Stop Vasu, nu este clubul tau…”. Aceeasi lucru a facut si Liviu Alexa, ca un presedinte care tine la echipa lui. Si de atunci ne-am pus singuri cruce peste numele nostru.

Dragan Petricevic, alaturi de regretatul Gheorghe Roman

La fel cum acest om a pus cruce peste Consiliul de Administratie al Clubului, luand o decizie extrem de importanta, de unul singur. Fara motive sportive, doar din dorinta lui personala de razbunare. Dorinta lui personala, asa cum e din pacate si Clubul acum…proprietatea lui personala, si doar a lui.

Eu am spus o data: “Stop Vasu”, acum e cazul ca acest lucru sa il spuna, CA si suporteri. Nu ca sa raman eu antrenor, ca nu voi ramane oricum, ci pentru „U”, care e a LOR si nu al LUI.
Multumesc Liviu Alexa pentru trei ani de colaborare si sprijin, pe care orice antrenor viseaza sa il aiba. Plecam impreuna deoarece mereu am fost impreuna.

Multumesc lui Meda, Tudor, Mircea, Attila, langa voi am descoperit ca exista ceva mai mare decat un staff bun, exista o fratie.

Multumesc CLUJULE ca m-ai acceptat, m-ai sprijinit si m-ai luat in bratele sale MARI… cum esti si TU de altfel.

Sa multumesc suporterilor lui „U”… asta e chiar de prisos! Cum pot sa multumesc familiei ca am fost impreuna mereu si ca am fost fericiti unii cu celealti? Pot sa va spun doar ca imi veti lipsi si ca ramanem aproape, cum suntem din 1996 si pana acum.

Clujul mi-au oferit unele dintre cele mai frumoase amintiri si prietenii pe viata. Sunt fericit si implinit.

Haide „U” si de mere si de nu”, a scris Petricevic, care a atasat o fotografie de la finala Ligii Nationale de baschet feminin pe care „U” a jucat-o sub comanda sa in sezonul 2016-2017 si o fotografie cu regretatul antrenor Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.