„U” Cluj, remiză albă în primul meci din PLAY OUT – 0-0 cu Unirea Tărlungeni

Primul meci al Universității Cluj în play-out-ul ligii secunde s-a încheiat nedecis, scor 0-0, sâmbătă, 9 aprilie, pe Cluj Arena, împotriva formației Unirea Tărlungeni. Oaspeții au rămas în inferioritate numerică în minutul 80 după eliminarea lui Vlad Potecu pentru un fault dur asupra unui adversar, dar elevii lui Mihai Teja nu au reușit să își creeze vreo situație importantă de gol.

U Cluj - Unirea Tărlungeni 0-0

Prima repriză s-a încheiat nedecis, nicio formație nu a reușit să îşi fructifice puținele ocazii avute. Tărlungeniul a avut prima situație importantă la poarta Clujului, prin atacantul Silviu Petrean, care a reluat cu capul din careul mic puțin pe lângă poartă (18). Brașovenii au mai avut o situație importantă de a deschide scorul prin Bogdan Minciună, care a trimis puternic din marginea careului, puțin pe lângă poartă (21). Ciupe și-a încercat și el norocul de la 15 metri, în brațele portarului (24)

Cea mai mare ocazie de gol a Universității în prima repriză a venit în minutul 44, Ciupe a centrat foarte bine de pe dreapta în careu, de unde Jakub Vojtus a avut o „dublă” ocazie, în primă fază a reluat cu capul, mingea fiind respinsă de Perianu, iar slovacul a șutat în forță în plasa laterală (44).

Meciul s-a aprins în repriza secundă, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Fundașul Universității Florin Cordoș a șutat din întoarcere pe lângă poartă, din marginea careului (53), iar replica Tărlungeniului a venit rapid, „șeptarul” Petrean a reluat cu capul din careul mic, dar Bolboașă a respins în corner (55). Radu Crișan a reluat cu capul peste poartă dintr-un corner (58).

Universitatea a avut o nouă situație importantă de a deschide scorul în minutul 76, prin fundașul Radu Crișan, care a șutat foarte bine de la 20 metri, peste poartă. Replica brașovenilor a venit rapid, Petra Vasile și-a încercat și el norocul din marginea careului, dar Bolboașă a intervenit perfect și a respins în corner (78).

Tărlungeniul a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Vlad Potecu, care a văzut cartonașul roșu pentru o intrare violentă asupra unui adversar (80).

Universitatea Cluj nu a reușit să își creeze vreo situație importantă de gol după eliminarea lui Potecu, iar meciul s-a încheiat nedecis. Clujenii au avut și o bară în ultimul minut de prelungire prin fundașul Florin Cordoș, care a trimis un șut-centrare de la 20 de metri.

Atacantul Valentin Lemnaru și Andreas Calcan au urmărit meciul din tribune.

Echipele de start:

„U” Cluj: Bolboașă – Ciupe, Crișan, Cordoș, Berci (Hîmpea, ’70) – Boboc, Erdeli, Turkac (Schieb, ’80)), Ursu – Greu (Moruțan, ’46), Vojtus

Rezerve: Grecu, Hîmpea, Sandru, Moruțan, Ciobanu, Târnovan, Schieb

Antrenor: Mihai Teja

Unirea Tărlungeni: Perianu (Minok, ’86) – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Bucur – Popescu, Minciună, Marin, Burlacu – Petra (Monea, ’89), Petrean (Șerban)

Rezerve: Minok, Șerban, Vasiloi, Damian, Cocan, Monea, Păduraru

Antrenor: Daniel Bona

Arbitru principal: Dorian Micloșină (Reșița)
Asistenți: Ovidiu Timar (Bihor), Alina Mihoc (Arad)
Arbitru rezervă: Cristian Vieru (Cisnădie)
Observator: Dan Jiga (Bistrița-Năsăud), Daniel Sabău (Zalău)

Cartonașe galbene: Berci (45)
Cartonaș roșu: Potecu (80)

Spectatori: 1000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.