HTC 1v1 Invitational by PGL – un inedit turneu de CS:GO

Studiourile PGL din București vor găzdui un turneu inedit 1v1 între 16 jucători de top de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) din lumea-ntreagă.

Visual

HTC 1v1 Invitational by PGL se va desfășura în 23 și 24 aprilie, la București, și pune în joc premii în valoare totală de 25.000 de dolari, dar și distracție pe măsură, pentru că HTC și PGL le-au pregătit jucătorilor un program plin de momente amuzante și în pauzele dintre meciuri.

Din cele 16 celebrități din lumea CS:GO care vor veni în studiourile PGL, se cunosc numele primilor 5 jucători care şi-au confirmat participarea, urmând ca lista celorlalţi concurenţi să fie anunțată în viitorul apropiat pe canalele oficiale de comunicare, afișate mai jos.

Primii cinci jucători confirmaţi sunt:

Kenny „kennyS” Schrub – EnVyUs

Richard „Shox” Papillon – G2

Denis „seized” Kostin – Natus Vincere

Aleksi „Allu” Jalli – Ence eSports

Adil „ScreaM” Benrlitom – G2

Turneul HTC 1v1 Invitational by PGL va putea fi urmărit live, pe twitch.tv/PGL, unde va fi transmisă și distracția din pauză, când jucătorii se vor întrece în jocuri de societate ori se vor amuza cu HTC Vive sauîși vor măsura forța la skanderbeg.

Canalele oficiale de comunicare sunt:

Website-ul oficial al turneului

PGL Facebook

PGL Twitter

HTC Instagram

HTC Twitter

HTC Vive Twitter

HTC Facebook

HTC YouTube

Despre PGL

PGL are o experiență de 14 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015, PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și șase ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).

PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, intră în iunie 2016, în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.