Mihai Teja, cu gândul la plecare! „U” Cluj ar putea rămâne și fără antrenor, iar joi ar putea intra în faliment

Sătul de degringolada de la Universitatea Cluj și de lipsa unei situații propice pentru performanță, antrenorul Mihai Teja a anunțat că ar putea să părăsească și el clubul după remiza albă obținută sâmbătă, 0-0 cu Unirea Tărlungeni, în primul meci din play-out-ul Ligii a 2-a, seria de vest. Acesta a spus că va avea o discuție cu șefii pentru a vedea ce se poate face, dar sunt șanse mari să plece, indiferent de decizia de joi a tribunalului cu privire la intrarea în faliment.

mihai teja u cluj

„Băieții cred că au avut o atitudine bună, au încercat, jocul din prima repriză a fost unul bun, dar ne-a lipsit ultima pasă. Ne-a lipsit finalizarea, aici cred că a fost problema. Tărlungeni a fost echipă care s-a apărat foarte bine tot meciul și a încercat pe contraatac să dea lovitura

Tot e greu în viață, peste tot, în play-off era greu, în play-out e greu, mai ales în condițiile noastre. Sunt copii buni aici la Universitatea. Eu de când am venit aici am încercat să jucăm fiecare meci, să-l câștigăm, am jucat numai la victorie, cred că atitudinea jucătorilor a fost una pozitivă, asta e important.

Totul depinde de ce se întâmplă săptămâna aceasta. Dacă nu sunt bani nu se termină sezonul, dacă vine spaniolul, intalianul, israelianul, americanul se poate reface tot, se pot plăti toate salariile la băieți, la oamenii care lucrează aici și atunci se poate merge mai departe, dacă nu, se închide tot.

Nu știu dacă mai stau până la final, mă gândesc foarte serios la acest lucru, iar după acest meci vreau să am o discuție cu șefii. Condițiile sunt destul de grele și e destul de greu să mai rămân, indiferent de ce se va întâmpla joi la Tribunal. Nu mai avem vitamine, nu avem magneziu, sunt angajați care nu mai vin la serviciu pentru că sunt neplătiți, avem doar șapte mingi de antrenament. E foarte greu să faci performanță în aceste condiții”, a susținut Teja la finalul meciului cu Tărlungeni.

VIDEO – Mihai Medan

Joia viitoare, în 14 aprilie, se va judeca intrarea în faliment a societății care administrează Universitatea Cluj, iar dacă conducerea clubului de la București nu va putea dovedi că există bani pentru continuarea activității și plata salariilor, atunci clubul va intra oficial în faliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.