Anvelope ALL SEASON – DE CE sa le alegem ?

Anvelope ALL SEASON – DE CE sa le alegem ? Anvelopele All Season reprezinta acel compromis ideal dintre anvelopele de vara si cele de iarna. Ele prezinta avantajul ca sunt adaptate atat pentru sezonul cald cat si pentru sezonul rece.

Anvelope ALL SEASON – DE CE sa le alegem ?


Caracteristici principale ale Anvelopelor all season

Anvelopele All Season reprezinta acel compromis ideal dintre anvelopele de vara si cele de iarna. Ele prezinta avantajul ca sunt adaptate atat pentru sezonul cald cat si pentru sezonul rece. Ele sunt definite de caracterisici mixte, datorita amestecului de cauciuc care le permit sa ramana eficiente pe toate anotimpurile de unde si denumirea lor.

De asemenea, acest amestec de cauciuc nu isi va pierde in niciun fel din proprietati indiferent ca este iarna sau vara si ofera cele mai bune performante de condus in ambele perioade climatice, performate ce evident nu se ridica la nivelul anvelopelor de iarna folosite in sezonul rece, si a anvelopelor de vara utilizate innsezonul cald. Cu oferta de anvelope all season de la Vadrexim poti rezolva toate problemele pe care ti le pui in ceea ce priveste anvelopele.

Performantele acestor anvelope se datoreaza amestecului specific de cauciuc, prin rigiditatea specifica unui cauciuc de vara si supletea unei anvelope de iarna. Dar au in acelasi timp si un design bine gandit, care imbina foarte bine aderenta pe un sol uscat, umed, sau acoperit cu polei, zapada sau gheata.

De ce sa le alegem ?

Sunt capabile sa ofere cel mai bun compromis prezentand avantaje superioare unui cauciuc de vara pe timp de iarna si superioare unui cauciuc de iarna pe timp de vara.

Anvelopele All Season sunt foarte populare inca de cand au iesit pe piata si de atunci parerile sunt impartite. Ele se prezinta ca fiind solutia reala ce iti permite sa conduci masina toata iarna si toata vara, fara sa te preocupi de schimbarea lor. Este recomandata totusi verificarea tuturor anvelopelor la trecerea dintre sezoane.

Anvelopele All Season sunt cele mai apreciate mai ales in regiunile unde nu sunt ierni prea agresive cu un strat de zapada mare. Marcajul M+S prezent pe ele iti spune ca poti circula pe zapada si noroi cu ele, in conditii bune. Au o aderenta mai buna decat cauciurile de vara pentru conditiile de iarna si sunt putin mai accesibile ca pret fata de anevelopele de iarna.

Sa schimbi mereu cauciucurile primavara sau vara si din nou iarna, poate sa fie pentru unii o adevarata bataie de cap si un veritabil cosmar.

Anvelopele all season iti permit sa circuli fara sa iti schimbi anvelopele la trecerea dintre sezoane, atat pe carosabilul uscat cat si pe zonele de carosabil acoperite cu zapada. Iti permit sa circuli mai mult si mai economic, au o mai buna rezistenta de rulare, iar masina ta nu va consuma foarte mult carburant. Mai multe informatii afla de la Dunlop.

Sa recapitulam avantajele Anvelopelor all season

– sunt anvelope polivalente functioneaza atat pe zapada in timpul iernii, dar si pe timp de vara.

– vei castiga si mai mult timp si spatiu pentru ca nu mai trebuie sa depozitezi cauciucurile de iarna pe timp de vara si vice-versa.

– te vor ajuta sa eviti costurile si timpul de montare/demontare pentru cauciucurile de vara si de iarna.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.