Avantajele ochelarilor Pinhole pentru vederea dumneavoastra

ochelari pinholeConcepul de ochelari Pinhole este unul vechi, existand de ceva timp, insa abia in ultimii ani au crescut in popularitate si au devenit apreciati, iar acest lucru datorita unei game variate de modele elegante si foarte bine finisate existente astazi pe piata.

Cunoscuti si ca ochelari stenopici, acestia reprezinta o modalitate de a imbunatati vederea persoanelor care sufera de astigmatism, utilizand o tehnologie diferita fata de lentilele de corectie.

Acest tip de ochelari stenopici au mici perforatii care imbunatatesc claritatea imagini si incurajeaza creierul dumneavoastra sa gaseasca mai usor punctul de focalizare. In timpul utilizarii acestora muschii de focalizare ai ochiului sunt solicitati mai mult, iar acest exercitiu ajuta sistemul de focalizare al ochilor.

Beneficiilor ochelarilor Pinhole

Multe persoane care sufera de cataracta au inceput sa vada mai bine cu acest tip de ochelari. Cataracta reprezinta una sau mai multe opacitati ale cristalinului ce nu permite lumina sa treaca in mod corespunzator si o face sa se imprastie.

Ochelari Pinhole pot fi utilizati si ca ochelari de soare, reducand intensitatea luminii solare.

De asemenea, pot fi utilizati si ca ochelari pentru calculator, reprezentand o solutie pentru problemele cu oboseala, durerile de cap, ochi uscati, oboseala ochilor, vedere incetosata sau dubla, datorate orelor petrecute in fata calculatorului.

Cei care sufera de miopie isi pot imbunatati vederea folosind ochelarii stenopici. Atunci cand ochiul unei persoane ce sufera de miopie devine anormal de intins din cauza lucrului excesiv de aproape, ce cauzeaza vederea înceţoşată datorita razelor ultraperiferice care ajung la o focalizare in fata retinei.

Daca suferiti de tulburari oculare de refractie, ochelarii Pinhole imbunatatesc claritatea si rezolutia vederii, fiind o tehnologie alternativa pentru clasicele lentile concave pentru corectie.

Ochelarii stenopici ofera o claritate foarte buna la orice distanta, fara sa fie nevoie sa aveti doua tipuri de ochelari la voi, iar acestia maresc luminozitatea obiectelor aparente, in raport cu alte obiecte din capul vizual.

Acest tip de ochelari sunt usori si cantaresc nu mai mult fata de cei traditionali. Nu trebuie sa va faceti griji de zgarieturi sau pete pe lentile, iar performanta lor nu este afectata de vicii care ar degrada altfel acuitatea vizuala prin ochelari.

Advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.