Apel umanitar. O familie nevoiașă dintr-un sat din Botoșani are nevoie de sprijin. Casa lor stă să se dărâme

Un român din Botoșani a lansat pe Facebook un apel umanitar pentru a găsi sprijin pentru o familie nevoiașă din satul Măscăteni din comuna botoșăneană Albești.

Familia Bodogan locuiește într-o sărăcie lucie, iar căminul unde locuiesc părinții alături de cele două fiice se află într-o stare avansată de degradare și stă să cadă, iar cele două văcuțe și o bucată de pământ pe care o lucrează vara reprezintă singura lor sursă de hrană.

La cumpăna dintre ani marea majoritate a oamenilor se pregătesc de marea petrece cu cele mai bune bucate, însă pentru aceasta familie din Comuna Albești sat Mascateni nu e o bucurie asa de mare.

Sărăcia și necazurile ii apasă, casa sta se se dărâme peste ei dar nu cer mila nimănui. La rugămintea unei doamne am ajuns astăzi la familia BODOGAN care au doua frumuseți de fete (gemene), însă soarta le este cruda și nedreapta.

Una dintre ele abia a ieșit din spital pentru ca are TBC și a fost nevoita sa stea 2 luni internata. În ciuda faptului ca trăiesc într-o sărăcie de nedescris fetele au terminat 12 clase.

Singura lor sursa de hrana sunt cele 2 văcuțe pe care le au și o palma de pământ din spatele casei care o lucrează vara. Tatăl foarte în vârstă și bolnav cu inima nu are pensie, și el este cel care are grija de familie și de cele 2 văcuțe.

Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa le dea o mana de ajutor.

Nu le trebuie nimic altceva decât mâncare și câteva lemne sa poată trece iarna aceasta. Stau toți 4 într-o camera cu o soba foarte veche și nu își doresc nimic altceva decât copii sa le fie sănătoși.

SA FIM MAI BUNI. BODOGAN NICULINA : 0759547605„, a scris Daniel Căslariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.