Aquapark Someșeni – proiectul de 20 de milioane de euro va începe în primăvara 2016

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că cel mai târziu în primăvara anului viitor vor fi demarate lucrările de reabilitare a celebrelor Băi Someșeni, acolo unde va fi construit şi un parc acvatic modern și la standarde ridicate.

bai someseni

În prezent, Băile Someșeni se află în paragină de ani de zile. Emil Boc a declarat că a avut o discuție cu investitorul interesat de realizarea acestui proiect și cel mai optimist scenariu pentru începerea lucrărilor este toamna acestui an.

„Am avut o discuţie cu investitorul, pentru că tot ce este acum la Băile Someşeni e proprietatea unor privaţi, iar acum el se află în procedura de primire a creditului pentru a face investiţia de 20 de milioane de euro în două etape. În toamnă va primi acest credit, iar investiţia o va demara fie în toamnă, fie în primăvara anului viitor. Noi suntem pregătiţi să modernizăm drumul până acolo, am alocat deja banii, iar acum aşteptăm demararea lucrărilor”, a declarat Emil Boc la Napoca FM.

Proiectul de reabilitare a Băilor Someşeni aparţine investitorului Valentin Nica, cel care s-a asociat cu moştenitoarea complexului, Gidro Stanca, iar creditul va fi primit de la o bancă din Ungaria.

Primăria va contribui cu 350.000 de euro pentru modernizarea infrastructurii până la viitorul complex acvatic.

One thought on “Aquapark Someșeni – proiectul de 20 de milioane de euro va începe în primăvara 2016

  1. Buna ziua.Sunt o doamna care sta in Someseni adica chiar langa BAILE SOMESENI.Am dori sa stim daca se mai refac ???? Se tot vorbeste ca se fac si nimica ,e o rusine pentru cetateni din acest oras care mai vin in vizita si nu au ce vizita,pentru ca nu se mai ai ce vizita in afara de tot ce sa FURAT nu ai ce vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.