Cu doar 20 lei ajuți un suflet de 3 ani să trăiască! Turneu caritabil „Îngeri pentru Îngeri” la Turda

Turneul caritabil „Îngeri pentru Îngeri” la care Primăria Municipiului Turda este partener ajunge în acest sfârşit de săptămână în centrul pietonal al Municipiului Turda, pentru a-l susţine pe Marius Kriszbai în vârstă de numai 3 ani.

marius turda campanie caritabila

Marius a fost diagnosticat cu megacolon congenital, o boală care are o incidenţă rară şi care necesită operaţie de urgenţă dar familia copilului nu deţine veniturile necesare pentru realizarea acesteia. Minorul locuieşte împreună cu tatăl său şi cu bunica paternă în Turda, având condiţii modeste de trai, tatăl fiind singurul ce realizează venituri ocazionale din muncă.

În perioada 24-26 iulie 2015 în zona centrală a localităţii Turda, formaţiile Talisman şi Compact, Angela Rusu, Genţiana, Selfie, Suzana şi Daciana Vlad, alături de talente locale turdene din zona muzicii populare – Ansamblul „Muguri de pe Arieş”, soliştii Bianca Crişan, Crina Praţa, Lorena Râza, Gligor Bercea, Ansamblurile folclorice „Cununiţa de pe Arieş”, „Cununa Ardealului”, „Datina Turdeană”, „Comori Ardelene”, şi „Aitoneana”, soliştii Nicoleta Hădărean, Lorena Hideg, Oana Venţel, Milena Bandits, Cristina Chiper, soliştii Casei de Cultură Turda – Raluca Fizeşan, Timeea Piper, Mihaela Sas, Betz Cherecheş, Alina Răcean, Diana Dan, Vera Verneş şi Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, vor încânta publicul turdean prin recitalurile şi dansurile pe care le vor prezenta.

Târguri meşteşugăreşti, parc de distracţii, târguri şi expoziţii de artă artizanală, produse tradiţionale şi meşteri populari vă aşteaptă timp de 3 zile pentru ca împreună să îi redăm aripile concetăţeanului Marius Kriszbai.

Pe Marius îl veţi putea ajuta donând 20 lei în urnele special amenajate pentru el şi veţi primi în schimb un CD al formaţiei Talisman.

Pentru adunarea fondurilor necesare realizării operaţiei Marius vă mulţumeşte anticipat tuturor celor care îl veţi ajuta cu mult sau cu puţin, pentru că toate donaţiile pe care i le veţi acorda îi va face posibilă operaţia de care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.