#ArminMania – 7 ore de mixat din dragoste pentru fani – Regele muzicii trance, Armin van Buuren, a cucerit definitiv regatul UNTOLD şi şi-a doborât propriul record!

Regele neîncoronat al muzicii trance, Armin van Buuren, a tras cortina peste ediţia a 4-a a festivalului UNTOLD cu un show live de şapte ore şi le-a promis fanilor români că va reveni şi la anul la Cluj-Napoca pentru capitolul al 5-lea.

Olandezul în vârstă de 41 ani a urcat pe scenă după concertul susţinut de cei de la Black Eyed Peas şi ceremonia de închidere a festivalului, în jurul orei 2:15, îmbrăcat într-un tricou al echipei naţionale de fotbal a României, cu numele său pe spate şi mesajul „UNITED” pe faţă, şi nu a mai coborât de pe ea decât la ora 9:20 dimineaţa, după un maraton de 7 ore de mixat live. A fost un set dedicat fanilor muzicii trance prin care a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că este incontestabil unul dintre cei mai buni artişti pe acest segment de muzică.

Anul trecut a reuşit să stea 5.5 ore pe scenă, însă anul acesta şi-a doborât propriul record şi a stat 7 ore, în faţa unei audienţe de circa 50.000 de fani care au rămas până la sfârşit.

După câteva ore bune de mixat, Armin a luat microfonul şi a spus. „Am fost întrebat cât voi sta anul acesta pe scenă. Ei bine, dacă voi staţi stau şi eu”, a fost replica care i-a cucerit pe fani.

Nici măcar o repriză scurtă de ploaie care a început la ora 5 dimineaţa nu i-a oprit setul „Regelui Armin” şi nu i-a alungat pe fani din faţa scenei, care au dansat şi sărit, în ploaie, pe ritmurile impuse de acest veritabil ”
„Dumnezeu al platanelor”.

Olandezul a coborât la final de pe scenă şi a mers în faţa publicului, s-a îmbrăţişat cu festivalierii din primele rânduri, a acordat autografe, şi-a făcut poze şi a dat mâna cu ei, într-un moment cu adevărat emoţionant. Câţiva fani au vărsat chiar şi câteva lacrimi.

Vizibil emoţionat, Armin a avut puterea să zâmbească şi chiar să glumească, iar semnul inimii făcut cu mâinile înseamnă că festivalul UNTOLD şi fanii din România ocupă un loc special în sufletul său. „M-a sunat mama şi a zis că mă aşteaptă la cafea în această dimineaţă, mă lăsaţi?”, a spus, amuzat, simpaticul DJ.

„Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.

DJ-ul a încheiat show-ul după 7 ore şi a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor, afişând pe ecran un mesaj atât în limba engleză „Mulţumesc România” şi spunând „Mulţumesc Untold”.

O secvenţă din show-ul lui Armin van Buuren din dimineaţa zilei de 6 august:

Armin van Buuren este unul dintre cei mai apreciaţi şi populari DJ din lume, având numeroşi fani în România. Acesta a fost pentru al patrulea an consecutiv invitat la UNTOLD Festival, devenind un adevărat ambasador al festivalului în lume şi mereu a vorbit în toate interviurile pe care le-a acordat cu admiraţie despre publicul român şi UNTOLD.

Momentul de la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.