Black Eyed Peas, declaraţie de dragoste pentru România, la UNTOLD Festival! VIDEO

Cel mai important headliner al ediţiei a 4-a a festivalului UNTOLD, Black Eyed Peas, a susţinut un concert impresionant pe Cluj Arena, în faţa unui stadion arhiplin şi le-au făcut românilor o adevărată declaraţie de dragoste pe scenă.

Show-ul americanilor a început în jurul orei 22 şi a durat puţin peste o oră, iar din repertoriul lor nu au lipsit hituri ca „Where is the love”, „I gotta feeling”, „Don’t stop the party”, „Rock that body” sau „Let’s get it started”, cântate la unison de întreg stadionul.

„Am concertat în multe ţări din lume şi la multe festivaluri, dar trebuie să recunoaştem că la UNTOLD ne-am simţit cel mai bine. Iubim acest festival”, au susţinut membrii trupei, stârnind aplauze la scenă deschisă.

Aceştia au dialogat în permanenţă cu publicul, care i-au răsplătit cu aplauze şi ovaţii, iar componenţii trupei s-au declarat impresionaţi de atmosfera din jurul festivalului, de Cluj-Napoca şi de România în general, promiţând că vor reveni la noi în ţară în curând. La cererea trupei, festivalierii şi-au aprins lanternele telefoanelor şi au creat o adevărată perdea de lumină.

„Ne-am înfiinţat în 1995, la început am fost nişte necunoscuţi, trăiam în ghetouri, dar am crescut datorită vouă şi pentru asta vă mulţumim”, au mai spus cei de la Black Eyed Peas, care au coborât de pe scenă, însă au revenit pentru un ultim „bis” şi a încheiat show-ul într-un stil de mare trupă.

Concertele pe scena principală în ultima zi de UNTOLD au continuat cu show-urile lui TUJAMO, Fedde Le Grand şi Armin van Buuren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.