AROBS Transilvania sprijină centrul de copii și juniori al Universității Cluj

Compania de IT AROBS a încheiat un parteneriat cu Universitatea Cluj, prin care va sponsoriza achiziţionarea echipamentului complet de joc pentru cei peste 180 de copii şi juniori ai clubului de fotbal.

Cu prilejul ediției aniversare a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca (MIACN), 15 ambasadori şi o comunitate întreagă s-au coalizat pentru a reapropia clujenii de sport.

Campania „Be great! Inspire others to follow you” reuneşte personalităţi din diverse domenii, sportivi şi lideri de opinie care vor împărtăşi publicului poveştile lor despre cum le-a influenţat sportul viaţa de zi cu zi, cariera sau relaţiile cu cei din jur. Iniţiativa aparţine companiei clujene AROBS Transilvania Software şi Runners Club.

Primul ambasador care susţine campania este clubul de fotbal Universitatea Cluj – prin căpitanul Robert Veselovsky – cu care AROBS a încheiat un parteneriat pentru susţinerea Centrului de Copii şi Juniori.

„Unii oameni se nasc lideri, iar alţii au nevoie de modele, care să-i inspire. Şi pentru unii şi pentru ceilalţi, rutina zilnică se limitează la îndatoririle de serviciu, sportul devenind o practică tot mai rară. Ideea campaniei a pornit din dorinţa de a le reaminti clujenilor faptul că sportul înseamnă nu doar un stil de viaţă sănătos, ci şi o suită de calităţi care contribuie la dezvoltarea noastră personală şi profesională. Vrem să încurajăm adulţii, dar mai ales copiii să (re)descopere sportul, de aceea, am ales Universitatea Cluj să fie una dintre vocile care duc acest mesaj mai departe. Sperăm că cei peste 180 de mici studenţi de la Centrul de Copii şi Juniori ai lui U, care vor alerga alături de noi, să inspire şi alţi copii sau chiar întreaga comunitate să facă sport”, a spus Voicu Oprean, CEO AROBS.

AROBS Transilvania Software are o exprienţă de 17 ani pe piaţa de IT, având acţionariat 100% românesc, specializată pe dezvoltarea de software pentru aplicaţii mobile, soluţii de localizare şi management al flotelor auto, precum şi soluţii SFA şi CRM pe terminale mobile. Compania, care se regăseşte în top 5 angajatori de profil din Cluj-Napoca, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro. AROBS are şase centre la nivel naţional şi încă trei birouri în străinătate, în Chişinău (Republica Moldova), Budapesta (Ungaria) şi Londra (Marea Britanie).

Parteneriatul cu „U” Cluj s-a concretizat în sponsorizarea Centrului de Copii şi Juniori, pentru care compania de IT va achiziţiona echipamentul complet de joc marca Erima.

„Universitatea Cluj are două obiective majore în fiecare an: cel sportiv, care este binecunoscut, şi cel legat de implicarea în comunitate. AROBS ne-a oferit ocazia perfectă de a lucra intens pe segmentul comunitar. Maratonul Internaţional AROBS este un promotor al sportului de masă, al unui stil de viaţă sănătos şi al disciplinei prin sport. Acestea sunt câteva dintre ideile care definesc Universitatea Cluj. În plus, ne onorează faptul că un brand atât de respectat nu doar în România, AROBS, a decis să vină alături de Centrul de Copii şi Juniori, acolo unde avem peste 180 de copii care fac sport de performanţă în fiecare zi. Împreună sperăm să creştem rezultatele Academiei şi să ne bucurăm de performanţele şi reuşitele copiilor”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.