Artistul italian Toto Cutugno are un mesaj pentru îndrăgostiții din Cluj!

De Valentine’s Day, Toto Cutugno – îndrăgitul interpret ce va concerta în 13 martie la Cluj-Napoca a ținut să le transmită un mesaj îndrăgostiților din Cluj si nu numai!

toto cutugno

„Întotdeauna am spus ca iubirea este coloana vertebrala a vietii, daca nu ar exista iubirea ne-am prabusi toti la prima pala de vant. Iubirea pentru sotie, logodnica, prietena, iubirea pentru orice te ridica, iubirea si emotia merg mana in mana. Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti! Iubiti-va si admirati-va din tot sufletul!”

Șarmantul artist spune că nu poate trăi fără iubire, dovadă stând melodiile de dragoste pe care le-a scris și interpretat. „Nu sunt un sfânt, iubesc femeia, dar nu aș suporta să îmi dezamăgesc soția, să o jignesc în vreun fel.” spune Toto Cutugno. „Mi-aș dori ca toți bărbații care își iubesc partenerele să înțeleagă versurile cântecelor mele și să învețe din ele ce este… iubirea.” continuă el. Artistul va reveni luna viitoare, in preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalenta din ClujNapoca, pentru a le rasfata cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

Pentru toți cei care doresc să le facă o surpriză iubitelor/soțiilor/mamelor, biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, la Librăria Librarium Universității, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter si online pe Biletoo.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.