AȘA NU. În plină pandemie de coronavirus, clujenii stau la cozi în Piața Ion Meșter din Mănăștur

Clujenii ignoră cu bună știință sfaturile autorităților de a evita aglomerațiile și mulțimile în plină pandemie de coronavirus, deși numărul cazurilor de infecție cu noul COVID-19 a ajuns la 123 în România.

Vineri, un grup de clujeni au format cozi și aglomerație în Piața „Ion Meșter” din cartierul Mănăștur pentru a-și face provizii.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu cere mobilizarea Poliției Locale pentru a sta în piețe și a-i ruga pe cetățeni să păstreze distanța de siguranță de minim 2 metri.

„Fac un apel public către Primăria Cluj să mobilizeze Poliția Locală în piețe și să roage cetățenii să păstreze distanța de siguranță de minim 2 metri, atunci când merg la cumpărături.

Ideal ar fi să convingem persoanele vârstnice să nu meargă la piață sau hypermarketuri în aceste zile de epidemie.

Fac un apel la asociațiile umanitare din Cluj să se mobilizeze pentru a sprijini bătrânii care au boli cronice și au nevoie de alimente și medicamente dar nu trebuie sau nu pot să se deplaseze de la domiciliu.

Solicit DSP Cluj să ceară URGENT deschiderea unor linii telefonice gratuite pentru informare și ajutor.

Sunt zeci de voluntari care ar dori să ajute dar autoritățile nu apelează în mod organizat la ei!„, a scris pe Facebook Emanuel Ungureanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.