Atelierele lunii februarie la Librăria Cărturești din Iulius Mall Cluj

Atelierele organizate anul acesta la Librăria Cărturești din Iulius Mall Cluj își propun să îi apropie pe cei mici de lumea fascinantă a cărților, trezindu-le pofta de cunoaștere, răspunzând întrebărilor lor curioase și dându-le frâu liber imaginației și creativității.

În februarie, Cărturești și Ludoteka îi așteaptă pe cei mici cu două ateliere dedicate Micului Prinț al lui Antoine de Saint-Exupery.

„Nu cunoaştem decât ceea ce îmblânzim. Iar oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri de gata de la neguţători. Cum însă nu există neguţători de prieteni, oamenii nu mai au prieteni” (Antoine de Saint-Exupery – Micul Prinț)

Atelier de origami
8 februarie 2017, ora 18:30

La prima întâlnire din 2017 învățăm să lucrăm cu hârtia: să o pliem, să o decupăm și să o lipim, realizând un tablou cu Micul Prinț, vulpea și trandafirul. Toate astea cu multă voie bună, în maximul două ore.

Vârsta minimă: 5 ani
Locuri disponibile: 15
Inscrieri la adresa: [email protected]
Participare gratuită

Atelier de imprimare pe textile
15 februarie 2017, ora 18:30

În 15 februarie îi invităm pe cei mici la un atelier de imprimare manuală și pictură pe suport textil. Toate materialele sunt incluse, iar la finalul celor două ore de muncă micii cursanți pleacă acasă cu o traistă textilă imprimată manual.

Vârsta minimă: 5 ani
Locuri disponibile: 12
Inscrieri la adresa: [email protected]
Taxa de participare: 45 lei

Ludoteka – o colecție de activități puse sub semnul artei

Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.