ATENȚIE! S-a schimbat numărul de SMS pentru achiziționarea biletelor de transport în comun!

Începând cu luna noiembrie 2014 Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. a schimbat numărul de telefon pentru achiziţia tichetelor de călătorie prin SMS. Noul număr scurt pentru achiziţia biletelor prin SMS este 7479.

autobuz

Astfel, prin trimiterea unui SMS la numărul 7479 se pot achiziţiona diverse tichete de călătorie, atât pentru zona urbană cât şi pentru zona metropolitană, astfel:

– Pentru o călătorie pe o linie urbană din Cluj-Napoca valabilă timp de 45 de minute se va trimite un mesaj cu numărul liniei la 7479. Costul acestui bilet este de 0,5 Euro + TVA.

– Pentru un abonament de 60 minute pe toate liniile urbane din Cluj-Napoca se va trimite un mesaj cu litera T la 7479, la un cost de 0,9 Euro + TVA.

– Pentru un abonament de 24 de ore pe toate liniile urbane din Cluj-Napoca, cu preţul de 2,6 Euro +TVA se va trimite un mesaj cu litera A la 7479.

– Pentru un abonament cu valabililitate 40 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M40 la 7479, tarif 0,9 Euro + TVA.

– Pentru un abonament cu valabililitate 60 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M60 la 7479, tarif 1,35 Euro + TVA.

– Pentru un abonament cu valabililitate 80 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M40 la 7479, tarif 1,8 Euro + TVA.

– Iar pentru un abonament de 24 h valabil pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul MA la 7479, tarif 4 Euro + TVA.

Pentru mai multe detalii şi informaţii consultaţi rubrica dedicată din site: http://ctpcj.ro/sms.

One thought on “ATENȚIE! S-a schimbat numărul de SMS pentru achiziționarea biletelor de transport în comun!

  1. Am trimis mai multe smsuri la noul numar dar nu am primit nimic. Sunt foarte indignat, nu inteleg, luna trecuta am circulat numai cu sms si nu au fost probleme!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.