UBB a început distribuirea tabletelor PC pentru studenţii de la ID

Universitatea Babeş-Bolyai a început de la 1 noiembrie distribuirea tabletelor PC pentru toți studenții anului I licență și masterat înscrişi la forma de învățământ la distanță sau cu frecvență redusă.

tablete

1.465 de studenţi vor primi tabletele până în data de 15 decembrie 2014, odată cu participarea la activitățile tutoriale față în față, așa cum sunt prevăzute în orarul fiecărei facultăți.

Studenții vor putea utiliza tabletele PC pe întreaga durată a studiilor universitare: 3 ani pentru nivel licență, respectiv 2 ani pentru nivel masterat, dar și după finalizarea acestora.

Configurația tabletelor este potrivită pentru procesul educațional la distanță, având toate funcțiile necesare interacțiunii cu cadrele didactice – tutori și cu mediul de învățare online. Odată cu introducerea tabletelor, Centru de Formare Continuă şi Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă al UBB a lansat și o aplicație pentru sistemul de operare android, aplicație care poate fi descărcată gratuit de pe site-ul UBB sau de pe Google Play și care conține link-uri directe către principalele site-uri și platforme ale Universității: ubbcluj.ro, elearning.ubbcluj.ro, academicinfo etc. Aplicația este disponibilă gratuit tuturor studenților, cadrelor didactice și altor categorii de public.

Menționăm faptul că tabletele au fost procurate prin procedura de achiziție publică, pe bază de licitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.