Au demarat lucrările de asfaltare a zonelor deteriorate dintre localitățile Palatca și Petea

Lucrările de intervenție imediată executate de Consiliul Județean Cluj pe drumurile județene 161G și 172A – Drumul Bistriței (Lot 1) se desfășoară în ritm alert.

Astfel, în această etapă au demarat lucrările de asfaltarea a zonelor deteriorate pe mari suprafețe identificate pe sectorul de drum situat între localitățile Pălatca și Petea, pe drumul județean 161G.

În ansamblu, lucrările de remediere vizează tronsoanele de drum situate pe drumul județean 161G Sucutard – Chiriş – Petea – Pălatca – Vaida Cămăraş – DN 16 și DJ 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga, parte a Drumului Bistriței – Lot 1.

În funcție de starea în care se află sectoarele de drum vizate, lucrările constau în remedierea degradărilor structurale prin frezarea suprafețelor afectate și realizarea unui tratament bituminos, semnalizarea în mod corespunzător a întregului traseu, asigurarea colectării, scurgerii și evacuării apelor prin realizarea de șanțuri, dar și asigurarea stropirii cu apă în interiorul localităților în perioada caldă pentru prevenirea apariției prafului în mari cantități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.