Au fost anulate toate zborurile de la Cluj către Bergamo și Treviso din cauza coronavirusului

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca către Bergamo și Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020.

Măsura vine ca urmare a măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, anunță aeroportul clujean.

Este vorba despre zborurile operate de compania aeriană Wizz Air către cele două destinații din Italia.

„Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat bilete de călătorie.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.

Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată  nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus”, se arată într-un comunicat al aeroportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.