Au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe drumul județean 109A Chinteni – Vultureni

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că pe drumul judeţean 109A, pe tronsonul cuprins între localităţile Chinteni şi Vultureni, au fost executate lucrări de marcaje rutiere.

„Sunt convins că locuitorii din zonă și toți cei care tranzitează acest drum apreciază rezultatul final al investiției noastre – un drum proaspăt asfaltat și marcat corespunzător, ideal pentru a fi parcurs rapid și în deplină siguranță”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

S-au executat, astfel, lucrări de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 17,45 kilometri, de la kilometrul 10+200 până la kilometrul 27+650, precum şi treceri de pietoni pe raza localităților Chinteni și Deușu.

Lucrările de marcaje rutiere vor continua în perioada imediat următoare și pe alte drumuri județene, în cazul în care condițiile meteorologice vor continua să fie favorabile desfășurării acestui tip de operațiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.