Au început lucrări de întreținere pe DJ 161E (DJ 161D – Diviciorii Mari – Diviciorii Mici)

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 161E, cuprins între intersecția cu DJ 161D, Diviciorii Mari și Diviciorii Mici, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Lucrările vizează sectorul în lungime de cinci kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 5+000, cel care traversează localitățile Diviciorii Mari și Diviciorii Mici.

În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, colmatarea rosturilor, realizarea de șanțuri pentru asigurarea scurgerii apelor, desfundarea gurilor de scurgere, înlocuirea de podețe și așternerea de strat de balast stabilizat pe anumite porțiuni.

Totodată, până în acest moment a fost deja așternut stratul de covor asfaltic pe un sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.