Au început lucrările de întreținere pe drumul județean 103L Râșca – Mănăstireni

Consiliul Județean Cluj a demarat executarea unor lucrări de întreținere și reparații care vizează drumul județean DJ 103L Râșca – Mănăstireni, mai exact un sector de drum în lungime de 7,5 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 7+500.

Lucrările de întreţinere constau în frezarea asfaltului, tratarea cu emulsie a plombelor, plombări, burdușiri și șanțuri, urmând ca după finalizarea acestora să se execute și alte tipuri de lucrări pregătitoare în vederea aşternerii de covor asfaltic pe anumite sectoare de drum.

„Scopul principal al lucrărilor pe care le-am demarat îl reprezintă dorința de a aduce cât mai rapid în condiții optime acest drum județean ce constituie o cale alternativă de acces spre zona montană a județului, una dintre cele mai importante din punct de vedere turistic”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările se execută exclusiv în condiții meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind verificată constant de reprezentanții Consiliului Județean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Județului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.