Audiență record pentru Eurosport în timpul Australian Open

stanislas wawrinkaStanislas Wawrinka și Na Li au fost câștigătorii primului turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Eurosport a atras 57,5 milioane de telespectatori diferiţi în Europa în timpul ediţiei din 2014 a Australian Open. Aceasta este cea mai mare audienţă înregistrată vreodata în timpul turneului de la Melbourne. Cele 400 de ore de transmisiuni de pe Eurosport și Eurosport 2, dintre care 200 în direct, au contribuit la depăşirea recordului precedent al turneului cu 1.1 milioane de telespectatori. Finala plină de dramatism dintre Stanislas Wawrinka şi Rafael Nadal a înregistrat o audienţă medie cu 17% mai mare comparativ cu cea din 2013.

Turneul de la Melbourne a fost unul reușit și pentru cea mai în formă jucătoare din România: Simona Halep a atins sferturile de finală, cea mai bună clasare din carieră la un turneu de Mare Șlem. Meciurile Simonei s-au văzut în direct pe Eurosport și pe Eurosport 2. Datorită evoluției de la AO, Simona Halep a intrat în premieră în top 10 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.