Clujeanca Alexandra Hodiş clarifica lucrurile privind asa zisa relatie cu milionarul Irinel Columbeanu

Alexandra Hodis, eleva in clasa a XII-a a unui liceu clujean, despre care presa tabloida a relatat, in repetate randuri, ca ar fi noua cucerire a lui Irinel Columbeanu, a facut lumina privind presupusa relatie cu milionarul de la Izvorani.

alexandra hodis

Tanara eleva-model a intervenit telefonic in emisiunea Agentul VIP de pe Antena Stars si a negat orice relatie amoroasa cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.

„Nu m-am mutat cu liceul la Bucuresti şi nici nu am de gând să fac asta. Irinel este doar o cunoştinţă pentru mine, l-am cunoscut la evenimente. Sunt manechin aici, în Cluj. Nu este nimic adevărat din ce s-a zis. Mă descurc singură, nu am avut o relaţie cu el. Cel mult suntem amici. Eu am rămas şocată de tot ce s-a scris în presă. Eu acum am alte priorităţi, învăţ pentru BAC, pentru Olimpiade”, a declarat, pentru Antena Stars, Alexandra.

„Este exclus să avem o relaţie amoroasă. Eu nu am avut nici măcar un prieten. Nu am niciun inel de logodnă de la el şi nu m-a cerut de soţie”, a conchis tanara.

Aceasta a declarat ca nu a declarat nimic pana acum privind presupusa relatie datorita programului incarcat pe care il are la scoala.

Alexandra Hodis lucreaza pentru o agentie de modeling din Cluj-Napoca si este in ultimul an la liceul Avram Iancu, pregatindu-se intens pentru examenul de bacalaureat.

Presa tabloida din Capitala a speculat momentul cand Alexandra si Irinel Columbeanu au stat la aceeasi masa la un eveniment monden din Bucuresti si au intrat la banuieli. S-a scris ca tanara s-ar fi mutat in resedinta de la Izvorani, ar fi primit deja un inel de logodna, inlocuind-o pe Monica Gabor in inima milionarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.