Autorul basarabean Vitali Cipileaga lansează la Cluj-Napoca a treia sa carte, romanul „Portocalele verzi”

Editura Bestseller invită iubitorii de literatură din Cluj-Napoca la lansarea romanului „Portocalele Verzi” de Vitali Cipileaga. Evenimentul va avea loc joi, 11 aprilie, ora 19:00, la SUNNY Bistro and Lounge, str. Regele Ferdinand 37, Cluj-Napoca.

Toți cei pasionați de literatură sunt așteptați la o seară literară deosebită, în care vor descoperi un roman despre incredibila forță vindecătoare a dragostei și legătura puternică dintre om și natură.

Gazda evenimentului este organizația neguvernamentală Apartenenţa. Înființată în anul 2018, la inițiativa unui grup de tineri originari din Republica Moldova, pentru a investi în proiecte culturale promovând valorile autentice românești comune celor două maluri ale Prutului.

Apartenența dezvoltă proiecte cu impact cultural, educațional și social în Cluj-Napoca.

Intrarea este liberă.

Despre roman:

Ne considerăm stăpânii naturii și ai pământului. Dar ce putem face atunci când natura decide să se răzbune pe noi?

La numai 26 de ani, Adriana are o mulțime de întrebări la care nu a găsit încă răspunsuri. De ce mama și bunica ei au împărtășit același destin tragic la vârsta de 27 de ani? Este o pură coincidență sau un blestem de familie? În căutarea hipnotică dintre viață și moarte, dintre trecut și prezent, ea descoperă un tulburător secret de familie. Între provocare și adevăr, viața Adrianei se scurge ca firele de nisip dintr-o clepsidră.

Despre autor:

Vitali Cipileaga este originar din Republica Moldova și a debutat în 2015 cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Lucrarea a fost premiată la Festivalul Național al Cărții și Lecturii, ediția a VI-a. În 2016 a lansat romanul „În umbra pașilor tăi”, premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția a XXI-a.

Romanul „Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga este disponibil în România în librăriile Cărturești, Libris.ro, Elefant.ro ș.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.