Studenți de la London School of Economics, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Un grup de studenți de la London School of Economics au fost în vizită la Primăria Cluj-Napoca, unde au discutat cu primarul Emil Boc în „Sala de sticlă”.

Am avut plăcerea de a primi vizita studenților de la London School of Economics and Political Science (LSE), membri ai prestigiosului club Grimshaw al școlii.

Studenții s-au aflat în vizită la Cluj-Napoca la începutul acestei luni și au fost interesați să afle mai multe despre specificul local, despre mediul economic, cultural și social din Transilvania și din România.

În acest context am prezentat principalele politici pe care le practică municipalitatea clujeană în vederea unei dezvoltări durabile a orașului și a creșterii calității vieții pentru locuitorii Clujului.

De asemenea, am răspuns întrebărilor tinerilor despre provocările României în perioada de criză și am discutat despre principalele reforme și măsuri desfășurate în acea perioadă pentru a răspunde acestor provocări”, a susținut edilul.

Studenții LSE și-au continuat întâlnirile la Cluj cu profesorii și studenții de la departamentul de Științe politice al FSPAC.

Clubul Grimshaw este cel mai vechi și cel mai consacrat club studențesc de la London School of Economics, care organizează importante evenimente de profil pentru studenți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.