Aventura Work and Travel în America și sărituri cu parașuta, propunerile Iulius Mall Cluj pentru studenți, după shopping (P)

PrintGrăbeşte-te! Mai sunt doar trei zile în care poţi afla unde vei merge după shopping. Iulius Mall ţi-a pregătit o campanie în ton cu preferinţele tale –  cumpărăturile şi distracţia. Ai şansa să iei parte la cele mai tari experienţe ale studenţiei.

Dacă eşti student, până duminică, 18 octombrie 2015, cumpărăturile din magazinele preferate din Iulius Mall Cluj îţi pot asigura biletul către cele mai cool experienţe. Sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei îţi oferă şansa de a câştiga premii pe stilul tău. Dacă mergi cu bonurile fiscale la centrul de premiere de la parterul Iulius Mall Cluj şi dovedeşti că eşti student, atunci eşti înscris direct în competiţie. Marele premiu este un pachet Work & Travel USA, cu biletul de avion inclus. Cel mai norocos client Iulius Mall va fi desemnat pe 19 octombrie, în urma tragerii la sorţi, şi va avea parte de aventura vieţii lui, peste Ocean. Alţi doi câştigători, alături de câte un prieten, vor beneficia de senzaţii tari sărind în tandem cu paraşuta.

În plus, primii 100 de participanţi din fiecare zi vor primi cadouri pe loc: invitaţii de o zi pe tiroliană şi nu numai la Gecko Parc, abonamente pentru o lună la World Class Academy, meniuri savuroase, vouchere pentru cafea şi băuturi răcoritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.