Aylin & The Lucky Charms au deschis Photo Romania Festival 2014

Cea de-a patra ediție a Photo Romania Festival şi-a deschis porțile vineri, 16 mai, iar la clădirea Casino din Parcul Central, în prezenţa primarului Emil Boc şi a invitaţilor speciali din lumea fotografiei.

Iubitorii de fotografie vor avea la dispoziţie până în 25 mai o serie de evenimente speciale, expoziţii, ateliere, dezbateri, competiţii foto şi workshop-uri în cele 35 de locuri din oraș. Programul integral poate fi consultat pe site-ul oficial – AICI.

Aylin Cadîr şi The Lucky Charms au susţinut un concert în deschiderea festivalului.

aylin the lucky charms

Mai multe fotografii

Creat în 2010, Photo Romania Festival a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti, reuşind în doar patru ani să înscrie Clujul într-o reţea mondială de festivaluri de fotografie de înaltă ţinută și să creeze primul muzeu al fotografiei din țară, în urma unei strânse colaborări cu Primăria Cluj-Napoca și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. Ediţia de anul trecut a Photo Romania Festival a însemnat 40 de expoziţii, 5 premiere naţionale, 1.500 de fotografii printate, 500 de fotografi din 15 ţări și 70.000 de participanţi. F

Festivalul este organizat de Asociația Photo Romania și produs de Fapte, agenţie care mai are în portofoliu Târgul de Cariere şi festivalul Jazz în the Park. Partener de comunicare al Photo Romania Festival este Vitrina Advertising.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.