Balul Operei 2014 va fi prezentat de Rares Bogdan si Anca Ţurcaşiu

Cea de a XIX-a ediție a Balului Operei va avea loc în perioada 22-23 februarie la Cluj-Napoca, iar amfitrionii acestei editii vor fi Anca Ţurcaşiu şi Rareș Bogdan.

balul operei 2013
foto revistabulevard.ro

În prima seară, Balul Operei aduce în premieră un spectacol de operă inedit, oferit de Opera Naţională Română din Cluj, în regia lui Marius Vlad Budoiu, cu un decor special creat pentru acest eveniment. Spectacolul va fi urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic și a Premiului Mecena. După o pauză de șampanie şi un recital susţinut de Natalia Barbu, seara va continua cu un moment specific al Balului, dedicat artei costumului și va oferi un regal de modă by Cătălin Botezatu precum și decernarea trofeului Moda Cum Laude. Seara se va încheia cu un recitat susţinut de Petre Geambaşu Show Band, alături de solistele Doina Spătaru, Anca Ţurcaşiu, Marcela Scripcaru si Elena Niciu.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, dedicată personalităților premiate în cadrul edițiilor anterioare, debutează cu momentul decernării Titlului și Medaliei Senior al Cetăţii și a Medaliei Emblemă de Cluj. Seara va continua cu un concert Maria Tănase 100 de ani susţinut de Nicolae Voiculeţ şi orchestra sa, spectacol urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.