Un nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează astazi, la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj

japonezaDaca vrei să inveti sa îţi scrii numele în japoneză sau să citeşti semnele nipone, atunci e simplu, trebuie doar să înveţi limba japoneză. Unde poti face asta? La Centrul de Arta si Cultura Japoneza din Cluj. Un curs pentru incapatori incepe chiar astazi.

Modulul I de începători are o durată de 8 săptămâni. O şedinţă are două ore, iar frecvenţa acestora este săptămânală.

Prima întâlnire cu cei care vor să se iniţieze în tainele limbii japoneze are loc în data de 16 ianuarie, la ora 19, la sediul Centrului de Artă şi Cultură Japoneză Cluj. Acesta se află pe strada Plopilor, la numărul 62, la etajul I, chiar deasupra restaurantului japonez Nobori.

În cadrul acestui prim modul se studiază două dintre sistemele de scriere – hiragana şi katakana, formule de salut şi de prezentare, noţiuni de introducere în gramatică, cifrele, zilele săptămânii şi conversaţii elementare.

Din aceeaşi dată continuă şi cursurile pentru cei care deja sunt iniţiaţi în studiul acestei limbi, fie că au frecventat Centrul nostru sau au studiat în altă parte.

Orarul exact pentru următoarea perioadă se stabileşte cu ocazia primei întâlniri, cea din 16 ianuarie, de la ora 19. Tot atunci se completează şi fişele de înscriere.

Pentru alte detalii, la dispoziţie stă adresa de e-mail [email protected]

One thought on “Un nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează astazi, la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.