Baschetbalistele au pierdut cu ACS Sepsi SIC

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a pierdut sâmbătă, în Sala Spoturilor „Horia Demian”, cu scorul de 33-63, în fața formației ACS Sepsi SIC, într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale.

u cluj baschet feminin

La meci a asistat şi Dragan Petričević, viitorul antrenor al echipei „universitare”. Cu toate că diferenţa a fost de 30 de puncte, clujencele au reuşit să câştige sfertul doi, scor 15-14 şi au fost la egalitate cu formaţia din Sf. Gheorghe în sfertul trei, scor 12-12.

La finalul meciului, Brittany Wilson, cu 11 puncte, a fost cea mai bună marcatoare din echipa noastră. Wilson a fost urmată de Kata Meszaros, cu 8 puncte şi de Ines Ajanovic, cu 4 puncte. În urma acestui rezultat, clujencele ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale, cu un total de 8 puncte. Pentru Universitatea Cluj urmează meciul de pe terenul echipei CS Universitatea Alba Iulia. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 31 octombrie.

Și echipa de baschet masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a suferit ieri, 25 octombrie, prima înfrângere din acest sezon, scor 75-85, pe terenul formaţiei ABC Mureş Târgu Mureş. Confruntarea dintre cele două grupări a contat pentru etapa a III-a a Grupei 3 din Liga I. Din această grupă fac parte echipele Universitatea Cluj, U-BT 2, Timba Timişoara, ABC Olimpic Baia Mare, ABC Mureş Târgu Mureş, CS U-CSM Oradea şi BC Timişoara, însă doar Timba Timişoara, Olimpic Baia Mare şi Universitatea Cluj au drept de promovare, celelalte patru fiind formaţii-satelit ale echipelor din Liga Naţională.

La sfârșitul săptămânii, baschetbaliștii clujeni se vor deplasa la Timișoara pentru a juca duminică, 1 noiembrie cu BC Timba Timișoarea, iar luni, 2 noiembrie, cu BC Timișoara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.