FC „U” Cluj a depășit pragul de 35 de sponsori în an Centenar!

În anul în care sărbătoreşte Centenarul, FC Universitatea Cluj continuă să atragă susţinere din mediul de business, grație unui proiect care are în centru suporterii și comunitatea locală.

Astfel, clubul universitar a depășit pragul de 35 de sponsori odată cu atragerea grupului TERAPIA. Acest parteneriat, ca și celelalte semnate până acum cu companii puternice din Cluj-Napoca și din regiune, arată că proiectul FC Universitatea Cluj a fost așezat pe coordonatele corecte și continuă să ofere plusvaloare sponsorilor, menținându-se, totodată, pe o traiectorie ascendentă, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv.

Terapia – o companie SUN PHARMA este onorată și încântată să fie nu numai fan, ci şi suporter al celui mai iubit club de fotbal din țară. În ultimii 10 ani am avut privilegiul de a ne alătura numele celor mai importante embleme ale comunității clujene, dar parcă niciodată nu am încercat emoția de acum, de a fi partenerul clubului FC Universitatea Cluj în anul Centenarului. Astfel că, astăzi, ne alăturăm vocilor românilor care strigă <Haide „U”>! şi strigăm din tot sufletul, alături de ele, „La mulţi ani, „U”!”, au transmis reprezentanţii companiei.

În anul 2016, clubul „Șepcilor roșii” a pornit pe un nou drum, devenind parte integrantă a comunității clujene și adunând peste 1300 de membri cotizanți, în cel mai ambițios proiect de acest gen din România. Primul obiectiv major este revenirea în Liga I, în anul Centenarului.

FC Universitatea Cluj a reuşit să devină, în mai puţin de trei ani, un exemplu de bune practici în fotbalul românesc, implementând un sistem de management ce are în prim plan performanţa sportivă obţinută prin sustenabilitate economică.

Clubul a depășit pragul de 35 de parteneri, care asigură în fiecare an un buget ce permite creșterea competitivității sportive, în paralel cu consolidarea din punct de vedere organizațional.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.