Biletele la derby-ul dintre „U” și CFR Cluj de vineri se pun în vânzare miercuri! 50 lei vor trebui să plătească suporterii feroviari

Universitatea Cluj va pune în vânzare mâine biletele pentru derby-ul CFR Cluj, programat vineri, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, într-o partidă care contează pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Casele de bilete vor fi deschise în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 20:00, în timp ce vineri programul de vânzare se va încheia la ora 18:00, conform prevederilor legii 4/2008.

Ca o măsură impusă de lege, tichetel de acces se vor vinde, la fel ca şi la precedenta întâlnire dintre cele două formaţii, doar pe baza cărţii de identitate.

Iată preţurile biletelor:

Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Peluza a II-a (inel inferior): 50 de lei – (sectorul echipei oaspete)
Peluza I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior): 50 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

De asemenea, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Precedenta întâlnire dintre „U” Cluj și CFR s-a încheiat cu victoria „studentilor” la loviturile de departajare, scor 4-2, victorie care a rezultat în calificarea în finala Cupei României a elevilor lui Adrian Falub. Partida s-a disputat pe 1 aprilie 2015. Atunci, 106 suporteri ai feroviarilor și-au achiziționat bilete în sectorul rezervat galeriei oaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.