Baschetbalistele de la „U” au fost invinse de foste coechipiere

Echipa de baschet feminin a Universitatii Cluj a pierdut, fara drept de apel, sambata, in Sala Sporturilor „Horia Demian”, partida cu CSM Satu Mare, scor 45-70, formatie din care fac parte parte patru jucatoare care au imbracat tricoul „alb-negru”, antrenoarea Adriana Pricop, Flavia Ferenczi, Luminita Manta si Andreea Orosz.

u cluj baschet feminin csm satu mare
Foto: Dan Porcutan

Partida a contat pentru etapa a XVII-a a Ligii Naţionale, iar la finalul celor patru sferturi, Irina Gavrilă, cu 16 puncte, a fost cea mai bună marcatoare din tabăra clujencelor, urmată de Vanesa Lache, cu 9 puncte si Teodora Neagu, autoare a 8 puncte. Emoke Szocs (4 puncte) si Emese Gal (3 puncte) au completat lista marcatoarelor din tabara „studentelor”.

Noua achizitie a Universitatii, Stephanie Gardner, cea care a reusit 33 de puncte etapa trecuta la Alba Iulia, a avut o evolutie modesta sambata, marcand doar 5 puncte.

Din echipa oaspetelor s-a remarcat Flavia Ferenczi, cea care a reuşit 19 puncte, 17 recuperări şi 7 pase decisive, urmata de Andreea Orosz, 15 puncte, Luminita Manta (14 puncte), Adriana Pricop si Ramona Laza, ambele cu 7 puncte, Renata Szmutku (5 puncte si Bianca Voica (3 puncte).

În urma acestei înfrângeri, elevele pregătite de Florin Covaciu ocupă locul 11, cu un total de 20 de puncte, la cinci lungimi în spatele grupării BCM Danzio Timişoara, ultima aflată pe un loc ce duce în play-off. Pentru baschetbalistele Universităţii Cluj urmează duelul cu Rapid Bucureşti, confruntare ce va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.