Amical exotic pe Cluj Arena in 13 iunie 2017: ROMANIA – CHILE! Superstarurile Alexis Sanchez si Vidal vin la Cluj!

Federatia Romana de Fotbal a stabilit, pentru data de 13 iunie 2017, un nou amical de lux la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, impotriva „exoticei” reprezentative a statului Chile, naţională la care evoluează Vidal sau Alexis Sanchez.

curated by admin from www.wallnino.com

La un an şi trei luni de la vizita Spaniei, România va găzdui, tot la Cluj, un nou meci de pregătire cu un nume important din fotbalul mondial. De această dată, adversarul trupei lui Daum va fi naţionala statului Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii din Copa America.

Data programării acestui amical a stârnit cateva polemici, partida urmând a fi programată la doar trei zile de la deplasarea din Polonia, din preliminariile CM 2018.

Pe lângă vedetele Vidal şi Alexis Sanchez, Chile are in lot fotbalişti importanţi, care evoluează sau au jucat la echipe importante din Europa.

Cum arata prima echipa a nationalei Chile:

Bravo (Man City) – Isla (Cagliari), Medel (Inter), Jara (Universidad de Chile), Beausejour (Universidad de Chile) – Vidal (Bayern), Diaz (Celta Vigo), Hernandez (Celta Vigo) Matias Fernandez (Milan), – Vargas (Tigres), Sanchez (Arsenal)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.