O noua promisiune a lui Emil Boc pentru finalizarea parking-ului de pe Negoiu! „Anul acesta manasturenii vor avea parking”

Parking-ul de pe strada Negoiu din cartierul Manastur ar urma sa fie finalizat in luna noiembrie 2017, este promisiunea pe care edilul Emil Boc a facut-o in direct la un post de radio local.

Aceasta a declarat ca lucrarile la parking-ul care va deservi zona Mehedinti s-au reluat cu aceeasi firma si ar urma sa fie terminat spre finalul anului. Astfel, manasturenii vor avea la dispozitie un nou parking anul acesta.

Potrivit lui Boc, renegocierea contractului s-a făcut fără probleme, iar unul dintre asociații ce câștigase licitația în urmă cu câțiva ani, cu toate că are firma în insolvență, a revenit la Cluj și și-a reluat angajamentul pentru a duce la bun sfârșit contractul cu municipalitatea.

„Mă bucur că lucrurile intră pe făgașul normal. Mi-am învățat lecția și nu mai bag mâna în foc pentru nici un constructor. Însă, lucrările la Parkingul Negoiu s-au reluat de ieri, și începutul este foarte promițători. Anul acesta lucrarea va fi terminată”, a declarat Boc la Realitatea FM Cluj.

Foto: ziardecluj.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.