Mirel Albon a renunțat, după șase ani și jumătate, la funcția de antrenor al campioanei Olimpia Cluj!

Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj, campioana României în ultimii șase ani, perioadă în care a cucerit de cinci ori Cupa României, a participat onorabil în UEFA Women’s Champions League și a dat cele mai multe jucătoare pentru prima reprezentativă, are un nou antrenor.

După șase ani și jumătate pe banca tehnică a Olimpiei Cluj, Mirel Albon a devenit director tehnic al campioanei României, în funcția de antrenor principal al ardelencelor fiind numit Marius Suller.

„Voi fi director tehnic la Olimpia. Mă voi ocupa de toate grupele de la club, mai ales că Olimpia s-a dezvoltat în ultimii ani. Vreau, în același timp, să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la echipa națională”, a declarat, pentru www.frf.ro, Mirel Albon, selecționerul primei noastre reprezentative. „Lucrez în acest moment la un proiect privind instruirea antrenorilor din fotbalul feminin, proiect care sper să fie aprobat. Urmărim astfel creșterea nivelului antrenorilor și a fotbalului feminin, pentru că în ultima vreme acest domeniu a înregistrat un salt extraordinar. Am fost aproape șapte ani antrenor la Olimpia. Această decizie va fi, sunt convins, benefică pentru club, pentru echipa națională”, a mai adăugat Mirel Albon.

Selecționerul primei reprezentative pregătește apropiatul turneu Gold City Cup, turneu ce va avea loc în Antalya, acolo unde România va disputa trei partide de verificare (cu Turcia, Kosovo şi Polonia). Reunirea tricolorelor e programată pentru vineri, 24 februarie. „Din păcate, Laura Rus s-a accidentat și va lipsi o perioadă”, a spus Albon. În locul atacantului de la Sporting Huelva a fost convocată Mihaela Ciolacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.