Baschetbalistele de la „U” Cluj au reușit a treia victorie consecutivă

Echipa de bachet feminin a Universității Cluj a obţinut miercuri, 21 octombrie, cea de-a treia victorie consecutivă din acest debut de sezon.

U Cluj baschet feminin la Memorialul Nicolae Martin

Acestea s-au impus pe terenul formaţiei CSBT Alexandria, cu scorul de 59-55, după ce au dominat două din cele patru sferturi (17-16, 9-14, 12-14 şi 17-15). Partida de la Craiova a contat pentru etapa a V-a, iar la finalul meciului Ines Ajanovic, cu 16 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre. Ajanovic a fost urmată de Ashley Grimes, cu 13 puncte, de Flavia Ferenczi şi Marija Prlja, fiecare autoare a câte 10 puncte.

„Meciul a fost unul foarte bun pentru noi din punct de vedere defensiv, fetele respectând planul de joc stabilit împreună cu Meda înainte de joc. Am ratat mult în atac și am pierdut câteva mingi ușoare, lucru care nu ne-a permis să ne desprindem mai repede în câștigătoare. Cred că am gestionat mai bine finalul de meci reușind un partial de 9-1 în ultimele 2 minute care ne-a și adus victoria. Vreau să felicit fetele pentru felul în care au luptat făcând aseară mulți oameni fericiți. Sper ca la meciul de sâmbătă cu Sepsi, fanii să fie alături de noi și să ne susțină pentru că noi vom lupta din tot sufletul să învingem la orice meci, indiferent de adversar”, a declarat antrenorul baschetbalistelor Mihai Coldea.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat până pe locul 4, cu 7 puncte, având un bilanţ de trei victorii şi o singură înfrângere. În etapa următoare, clujencele vor primi vizita formaţiei ACS Sepsi SIC, echipa aflată pe prima poziţie a clasamentului, cu maximum de puncte. Duelul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.